avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Legea 112/1995 articolul 26
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Legea 112/1995 articolul 26

Daca poate cineva sa ma lamureasca cu privire la interpretarea art.26 din legea 112/1995 ultimul alineat cu referire la terenuri.Concret am o casa cumparata cu legea 112 si nu mi se atribue terenul aferent locuintei pe motiv ca acesta a fost in proprietatea statului inainte de '89 ori eu inteleg prin teren aferent cladirii suprafata de 1159 mp cat este specificat in cartea funciara.Mi s-a spus ca terenul aferent este doar cel de sub cladire.Pana in martie anul trecut s-a atribuit terenul dar de atunci incolo guvernul a interzis prin prefect atribuirea terenului aferent si respectiv intabularii.Sper ca voi primi un raspuns.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 20:27, 22 Ianuarie 2009
terenul trebuie cerut la prefectura si se atribuie prin ordinul prefectului in baza legii 18/1991. referitor la documentatia necesara cred ca cei de la prefectura va pot indruma cel mai bine.
Buna Seara
Ref la intrebarea domnului sau doamnei G.D Eu m-am adresat primariei de sector care mi-a dat niste formulare sa le completez si sa le depun la registratura primariei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuire suprafata de teren - probleme cezarad cezarad Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)
Casa proprietate personala curtea si gradina proprietatea statului gabitzu_l gabitzu_l Socrii mei locuiesc la tara. Au cumparat casa cu legea 112 in 1996 si au achitat-o integral in anul 2000. Prin proces cu primaria comunei le-au fost atribuiti ... (vezi toată discuția)
Casa cumparata pe legea 112 emiliacob emiliacob am si eu o casa cumparata pe legea 112/1995 in bucuresti. ma intereseaza daca pot cumpara curtea casei, pt care momentan platesc chirie. (vezi toată discuția)