Daca poate cineva sa ma lamureasca cu privire la interpretarea art.26 din legea 112/1995 ultimul alineat cu referire la terenuri.Concret am o casa cumparata cu legea 112 si nu mi se atribue terenul aferent locuintei pe motiv ca acesta a fost in proprietatea statului inainte de '89 ori eu inteleg prin teren aferent cladirii suprafata de 1159 mp cat este specificat in cartea funciara.Mi s-a spus ca terenul aferent este doar cel de sub cladire.Pana in martie anul trecut s-a atribuit terenul dar de atunci incolo guvernul a interzis prin prefect atribuirea terenului aferent si respectiv intabularii.Sper ca voi primi un raspuns.Multumesc anticipat.
terenul trebuie cerut la prefectura si se atribuie prin ordinul prefectului in baza legii 18/1991. referitor la documentatia necesara cred ca cei de la prefectura va pot indruma cel mai bine.
Buna Seara
Ref la intrebarea domnului sau doamnei G.D Eu m-am adresat primariei de sector care mi-a dat niste formulare sa le completez si sa le depun la registratura primariei