am emis o factura pe care am scris taxare inversa este vorba de lemn eu inregistrez 4426=4427 fiind vorba ca pentru mine factura este venit in decontul de tva la cerand o trec
nu s au luat in calcul toate actele depuse la dosar si nu au calculat corect nici macar taxele care au fost achitate si depuse la dosar chitantele iar impartirea bunurilor sa facut sa fie facuta de ex unele lucruri sau dat ambelor persoane dar in sentinta scrie ca sa impartit la doi dar unul a luat mai mult decat altul si binenteles toate greselile au fost doar in contul unei persoane
in urma unui proces de partaj am facut recurs iar cei din instanta au hotarat sa se judece din nou la prima instanta eu vreau sa intreb daca la acel dosar se mai pot depune si alte acte de exemplu am un credit pe numele meu si nu a fost bagat la partaj la datorii nu am platit taxa de timbru pt aceea suma acuma pot sa platesc si sa cer si acei bani
apartamentul este pe numele amandorora avem doar un copil si vreau pe partea mea din apartament sa fac un testament sa ramana copilului care acum este minor si vreau sa ma asigur ca jumatatea mea va ramane lui iar in caz de deces se mai face succesiune
in caz de decesul unuia dintre soti cat mosteneste sotul supravietiutor si cat copilul daca copilul este minor este obilgatoriu sa se faca succesiunea sau prin testamentul lasat copilului el obtine partea decedatului adica a parintelui decedat jumatate din apartament
pot sa las prin testament jumatate din apartamentul in care locuiesc acum cu sotul meu copilului care are 15 ani si sa nu fie atacat de nimeni dupa decesul meu
mostenitorul este sotia si nu doreste aceasta firma plina de datorii sotii au avut in comun doar un apartament in care locuieste si acum impreuna cu copilul vrae doar sa fie lasata in pace cu aceasta firma
am i intreprindere individuala si am aflat ca trebuie sa platesc contrib la pensie mentionez ca sunt pensionar ca am angajati cu carte de munca si am un venit estimat de 10000 lei pe an trebuie sa platesc contrib la pensie impozit 16 platesc sanatate platesc la venit net