avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

intreprindere individuala

am i intreprindere individuala si am aflat ca trebuie sa platesc contrib la pensie mentionez ca sunt pensionar ca am angajati cu carte de munca si am un venit estimat de 10000 lei pe an trebuie sa platesc contrib la pensie impozit 16 platesc sanatate platesc la venit net

Alte discuții în legătură

Plata impozit pe venit si declaratii la intreprindere individuala gryfy gryfy buna ziua . am o ii , ce documente trebuie sa prezint la finante pentru plata impozitului pe profit si ce declaratii mai trebuie depuse , este o intreprindere ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - contributii si impozit @lexandra @lexandra Am si eu cateva nelamuriri in legatura cu II-urile: 1.Am inteles ca platesc impozit 16% pe venitul net dar nu inteleg daca platesc contributii .0.5 somaj,10.5 ... (vezi toată discuția)
Contributii la stat intreprindere individuala byiutzis byiutzis Buna ziua, Vreau sa infiintez o intreprindere individuala, si doresc sa aflu ce contributii trebuie platite la stat si ce acte se depun si unde dupa ... (vezi toată discuția)