in urma unui proces de partaj am facut recurs iar cei din instanta au hotarat sa se judece din nou la prima instanta eu vreau sa intreb daca la acel dosar se mai pot depune si alte acte de exemplu am un credit pe numele meu si nu a fost bagat la partaj la datorii nu am platit taxa de timbru pt aceea suma acuma pot sa platesc si sa cer si acei bani
nu s au luat in calcul toate actele depuse la dosar si nu au calculat corect nici macar taxele care au fost achitate si depuse la dosar chitantele iar impartirea bunurilor sa facut sa fie facuta de ex unele lucruri sau dat ambelor persoane dar in sentinta scrie ca sa impartit la doi dar unul a luat mai mult decat altul si binenteles toate greselile au fost doar in contul unei persoane
Intrucit sentinta initiala a fost casata, cauza se judeca din nou la instanta de fond. In principiu puteti preciza actiunea la primul termen si, evident puteti administra si alte probatiuni decit in primul ciclu de judecata. Este insa important sa cunoasteti continutul deciziei de casare.Apelati la serviciile unui avocat avind in vedere ca se pun probleme juridice pe care, este posibil , sa nu le intelegeti, nefiind de specialitate.