Am avut un recurs la ICCJ in care mi-a fost admis recursul sa casat sentinta atacata si a trimis cauza spre rejudecare,desi am cerut sa o retina dumnealor si sa o judece in cazul in care o sami admita recursul, dar au trimiso la aceiasi instanta ,casarea sa facut conf. art.312 alin.5 .am vreo sansa sa castig acuma la fond sau se va da acelasi verditct?
Dosarul dvs va fi judecat de un alt complet,sansele sunt fie de a vi se admite actiunea,fie la fel ca prima data de a vi se respinge.Fara a cunoaste mai multe amanunte nimeni nu va poate da alt raspuns,concluzia ar fi ca sansele sunt de 50%.
In mod normal, cauza se rejudeca cu luarea in considerare a indicatiilor date de catre instanta de casare. Dar asta nu inseamna ca solutia va fi favorabila in urma rejudecarii. Este important sa evaluati foarte bine strategia de aparare, si eventual sa incercati sa reparati greselile facute in cursul primei judecati prin prisma sentintei nefavorabile obtinute, daca au existat astfel de greseli.
Va multumesc mult..in schimb ce nu inteleg eu la legislatia noastra,de ce se mai admite un recurs cu casare daca exista posibilitatea din nou sa pierzi. (vb din prisma logicii elementare)