buna ziua, tocmai am terminat un proces pt incredintare minor , fara divort si mi a venit hotararea acasa , am citito si nu scrie niciunde ca este o hotarare definitiva si irevocabila, astept un ras urgent va roog
Buna seara am si eu o intrebare, de curand am terminat un proces spre incredintare minor dar dna avocat mia spus ca o sa imi vina akasa hotararea judecatoreasca si irevocabila , din cate am citit pe forum hotararea trebuie sa fie si definitiva ca sa pot iesi cu minoru din tara?
buna seara am o intrebare . spunetimi va rog cam cat costa , cat ia un avocat normal in cazul meu?? va rog mult. daca el nu imi da semnatura spre cresterea si euducare copilului si amana tot o sa platesc in continuare??
Sa inteleg ca nu o sa am incrdintarea minorului spre crestere si educare prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila? nu intr o luna..mia dat termen in iunie....
Multumesc pt lamurire, am vb cu un avocat am depus actele mia spus ca se rezolva numai prin hotarare judecatareasca. Dar nu am inteles cu ordonanta prezidentiala:( mia spus k imi vine in posta in 2 saptamani. Eu trebuie sa plec cu copilu pt k are nevoie de o operatie la ochi de cand lam nascut are canalele lacrimale infundate si aici nu as mai avea guraj sa il opereze. ce as putea sa fac sa plec cam intro luna? dak am hotararea judecataroeasca pot pleca? chiar de el nu va fii de acord? sau nu imi semneaza sa imi dea copilu spre crestere si educare?
??
Am si eu o problema am un copil de 8 luni tatal la recunoscut la nastere dar dupa aceea nu sia mai dat interesu noi nu neam mai intelesu fata de copil. copilu este pe numele lui si nu pot pleca cu el din tara ce pot face? el mai are un copil care la dat si acum sa trezit ca vrea sa imi ia copilu ca este pe numele lui si are drptul aspura lui . spunetimi ce as putea sa fac sa numai depind de el dak vreau sa plec din tara va rog mult!!!!:([