avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate alma_g

Activitate alma_g

Buna ziua,
Am subinchiriat o camera intr-un apartament de la o persoana juridica si as dori sa imi deschid punct de lucru acolo pt PFA-ul meu (meditatii limbi straine). Spatiul inchiriat se afla intr-un apartament de 3 camere. Celelalte camere sunt deja inchiriate altor firme. Pentru a deschide punct de lucru, am nevoie de acordul vecinilor? Apartamentul se afla la parter si are intrare separata de scara blocului. Nu sunt sigura, dar cred ca are vecini deasupra si in dreapta. Cine ar trebui sa obtina acordul? Eu sau persoana de la care am subinchiriat spatiul?
Va multumesc.
Buna ziua,
Doresc sa schimb adresa sediului PFA-ului si sa il trec pe apartamentul propriu (din sectorul 1 in sectorul 3, Bucuresti). Pana acum a fost in apartamentul parintilor. Mai este nevoie de acordul asociatiei proprietarilor? De ce alte acte am nevoie?
Va multumesc!
Vă mulțumesc pentru răspuns!
Vă mulțumesc!
Bună ziua,
Am primit de la ANAF o impunere pe 2012 conform căreia trebuie să plătesc o sumă destul de mare la CASS pentru venituri din investiții (vânzare de acțiuni) pe 2012. Am vândut acțiunile în martie 2012. Întrebarea mea este dacă se poate considera prescrisă datoria având în vedere faptul că banii mi-au intrat în cont în martie 2012, iar eu am primit decizia de impunere în octombrie 2017.
Vă mulțumesc!
Multumesc pentru raspunsuri.
Inteleg ca trebuie facuta o conventie cu asociatia de proprietari. OK, dar daca fac o meditatie, in afara de curent, pe care oricum il platesc individual, si apa, sa zicem, nu vad ce consum din chestiile platibile la comun...
Intr-adevar, ramane varianta de a ma duce eu la domiciliul clientilor.
Buna ziua,
Am urmatoarea intrebare. Vreau sa imi fac PFA pentru traduceri si meditatii. Am obtinut semnaturi de la vecini, insa presedintele de bloc refuza sa semneze pentru ca sustine ca avand PFA ar trebui sa platesc mai mult la intretinere, PFA-ul semanand cu o firma (vin oameni in bloc, folosesc liftul etc.). Este indreptatit sa refuze sa isi dea semnatura pe baza acestui motiv? Si daca da, trebuie sa platesc o intretinere mai mare doar pt ca am PFA si nici macar nu stiu exact cati clienti as putea sa am pe luna?
Va multumesc!