avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acordul vecinilor pentru deschidere punct de lucru PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acordul vecinilor pentru deschidere punct de lucru PFA

Buna ziua,
Am subinchiriat o camera intr-un apartament de la o persoana juridica si as dori sa imi deschid punct de lucru acolo pt PFA-ul meu (meditatii limbi straine). Spatiul inchiriat se afla intr-un apartament de 3 camere. Celelalte camere sunt deja inchiriate altor firme. Pentru a deschide punct de lucru, am nevoie de acordul vecinilor? Apartamentul se afla la parter si are intrare separata de scara blocului. Nu sunt sigura, dar cred ca are vecini deasupra si in dreapta. Cine ar trebui sa obtina acordul? Eu sau persoana de la care am subinchiriat spatiul?
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Probleme acord functionare firma la sectorul 6 piccione piccione am o problema cu reinnoirea acordului de functionare. Este vorba de un cabinet de optica medicala care a inchiriat un apartament la parterul unui bloc de la o ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet kinetoterapie parter bloc nicolae80 nicolae80 Buna ziua, Am cumparat un apartament la parterul unui bloc si as vrea sa deschid un cabinet de masaj si kinetoterapie;as fi interesat de ce aprobari am nevoie ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru in apartament , parter olivottom olivottom Buna ziua, am cumparat cu sotia un apartament la parterul unui bloc pentru infiintarea unui punct de lucru (coafor). Sotia are o Intreprindere Individuala cu ... (vezi toată discuția)