avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale probleme acord functionare firma la sectorul 6
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

probleme acord functionare firma la sectorul 6

am o problema cu reinnoirea acordului de functionare. Este vorba de un cabinet de optica medicala care a inchiriat un apartament la parterul unui bloc de la o persoana fizica intrarea in cabinet este facuta separat de intrarea in scara blocului.

Mi s-a cerut sa merg la vecinii de la parter si de la cei de deasupra sa isi dea acceptul ca noi sa functionam!!! Ce parere aveti ? Sunt indreptatiti sa mi se ceara acest lucru ? Tin sa mentionez ca noi la deschiderea cabinetului in 2000 avem acceptul tuturor locatarilor din bloc ca sa deschidem cabinet de optica medicala.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 08:12, 31 August 2010
Este o situatie intr-adevar bizara din moment ce functionati de 10 ani in acel spatiu si ma gandesc ca reinnoirea autorizatiei de functionare s-a facut anual. Puteti sa va interesati daca a intervenit ceva hotarare de consiliu local prin care se cere anual acordul vecinilor, ceea ce mi se pare absurd avand in vedere activitatea dumneavoastra. Se poate incerca si cu o audienta la seful serviciului comercial din cadrul Primariei sau chiar la Primar. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere cabinet stomatologic la parterul blocului elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com De curand un vecin mi-a solicitat acordul pt. deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul blocului in care locuiesc. Eu nu am vrut sa semnez dar am ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca un vecin nu imi da acceptul pt infiintarea unui cabinet medical? ContSters19309 ContSters19309 doresc sa deschid un cabinet medical la parterul unui bloc. apartamentul in care doresc sa deschid acest cabinet este situat intr-un imobil cu mai multe ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet stomatologic in bloc de locatari Diana1987 Diana1987 Buna ziua, Vin la dvs cu urmatoarea problema. Un vecin doreste sa isi deschida cabinet stomatologic in blocul de locuinte la parter. Eu stau la etajul 1, ... (vezi toată discuția)