am o problema cu reinnoirea acordului de functionare. Este vorba de un cabinet de optica medicala care a inchiriat un apartament la parterul unui bloc de la o persoana fizica intrarea in cabinet este facuta separat de intrarea in scara blocului.
Mi s-a cerut sa merg la vecinii de la parter si de la cei de deasupra sa isi dea acceptul ca noi sa functionam!!! Ce parere aveti ? Sunt indreptatiti sa mi se ceara acest lucru ? Tin sa mentionez ca noi la deschiderea cabinetului in 2000 avem acceptul tuturor locatarilor din bloc ca sa deschidem cabinet de optica medicala.
Este o situatie intr-adevar bizara din moment ce functionati de 10 ani in acel spatiu si ma gandesc ca reinnoirea autorizatiei de functionare s-a facut anual. Puteti sa va interesati daca a intervenit ceva hotarare de consiliu local prin care se cere anual acordul vecinilor, ceea ce mi se pare absurd avand in vedere activitatea dumneavoastra. Se poate incerca si cu o audienta la seful serviciului comercial din cadrul Primariei sau chiar la Primar. Succes!