avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare sediu PFA (acelasi oras)
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare sediu PFA (acelasi oras)

Buna ziua,
Doresc sa schimb adresa sediului PFA-ului si sa il trec pe apartamentul propriu (din sectorul 1 in sectorul 3, Bucuresti). Pana acum a fost in apartamentul parintilor. Mai este nevoie de acordul asociatiei proprietarilor? De ce alte acte am nevoie?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

De ce acte am nevoie de la proprietarul apartamentului inchiriat pentru a deschide pfa dpacks dpacks Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament inchiriat intr-un bloc de locuinte pe baza unui contract (subevaluat) de chirie incheiat cu proprietarul ... (vezi toată discuția)
Despre infiintarea unui pfa ndan57 ndan57 Buna ziua va rog frumos daca doreste cineva care stie bine sa ma lamureasca si pe mine despre ce trebuie la infiintarea unui PFA, este vorba despre o pers. ... (vezi toată discuția)
Schimbare la pfa daca schimb domiciliul stabil in alt judet vmarcovici vmarcovici Buna ziua, Am domiciliul stabil in Targoviste. Am un PFA cu norma de venit inregistrat in Targoviste (Dambovita) cu sediul social in Targoviste. Vreau sa ... (vezi toată discuția)