avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Activitate crisdario

Activitate crisdario

In cazul in care nu mai recunosc banii primiti.
D-voastra spuneti ca pot intra in somaj,dar are ceva daca somajul imi este pe o perioada de numai 9 luni?
In cazul unei tranzactii daca se face o hartie scrisa de mana cu martori si semnatura este valabila in caz de ceva?
La ora actuala sunt in somaj,doar 9 luni,pina in noiembrie,dar sunt si insarcinata in 2luni,deci ar trebui sa nasc prin decembrie,intrebarea mea este cum pot face pentru a beneficia de indemnizatie?Va rog ajutati-ma cu un sfat.Inainte de a intra pe somaj am lucrat.Multumesc celor care imi vor raspunde.
Răspuns la discuția indemnizatie de maternitate
Din cate vad in aceasta lege beneficiaza de aceste drepturi si persoanele care sunt in somaj,dar am o intrebare,de la data incetarii activitati si pana la data cand am reusit sa introduc actele am pierdut o luna de zile,aceasta luna afecteaza la concediu de maternitate si acea indemnizatie?
Răspuns la discuția Somaj - contract de munca
Nedeterminata
As avea o intrebare si anume,in urma cu cateva luni mi-am bagat actele de somaj,ulterior acum o saptamana mi-am gasit de lucru,am semnat contractul de munca,cu data de ieri,dar nu ma pot obisnui la locul de munca,daca imi dau demisia maine,somajul imi este pierdut?
Răspuns la discuția Intampinarea este obligatorie?
Scuze doamna avocat era o intrebare pt altcineva care ma rugat sa intreb,dar am omis sa mentionez aceasta.Mii de scuze.
Sa specifici adresa de la parintii tai si ar fi bine acolo sa ai destul loc,eventual o camera pt voi doua,sa nu fiti prea inghesuiti in locuinta.
Răspuns la discuția Intampinarea este obligatorie?
Si atunci ce se poate face?Sa cer incredintarea temporara a minorului?Daca il las la parat,caci acolo e la gradinita,autoritatea tutelara poate interpreta sau din spusele paratului,ca il abandonez,ca nu stau cu el,etc,dar dat fiind ca sunt in alt oras,nu vreau sa lipseasca f mult de la gradinita.