avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj - contract de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj - contract de munca

As avea o intrebare si anume,in urma cu cateva luni mi-am bagat actele de somaj,ulterior acum o saptamana mi-am gasit de lucru,am semnat contractul de munca,cu data de ieri,dar nu ma pot obisnui la locul de munca,daca imi dau demisia maine,somajul imi este pierdut?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:24, 27 Aprilie 2011
Buna seara !
In cazul in care va dati demisia pierdeti dreptul la indemnizatia de somaj ...
Care este durata c.i.m. semnat de dvs: determinata sau nedeterminata?
Nedeterminata
In acest caz ati pierdut indemnizatia de somaj si nu mai puteti beneficia de ea decat dupa 12 luni de contributie la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj AdrianG1954 AdrianG1954 am o vechime de 32 de ani si sunt in somaj de trei luni.Daca ma angajez ,in caz de demisie mai beneficiez de somaj? (vezi toată discuția)
Revenire in somaj dupa prelungire contract perioada determinata monrocka monrocka Buna seara! Sunt in situatia in care imi va expira contractul pe perioada determinata (inainte de angajare am fost in somaj), insa angajatorul mai are nevoie ... (vezi toată discuția)
Pot intra din nou in somaj? MarcuDaniel MarcuDaniel Am fost in somaj 3 luni din 12 acordate, dar mi-am gasit singur un loc de munca unde sunt in perioada de proba de 90 zile. Nu ma pot acomoda cu programul(3 ... (vezi toată discuția)