avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate FLORIN.1

Activitate FLORIN.1

as avea o rugaminte daca ma poate ajuta cineva...
in data de 21.01.2011 am avut un accident rutier fara victime "am distrus cu masina un parapet metalic"
am anuntat asiguratorul in 48h
in data de 27.01.11 s-a facut constatarea la masina iar in data de 28.01.11am primit acceptul sa duc masina la reparatie
in data 07.02.11am semnat actele de inchidere dosar si plata in regie proprie..
in data de 22.02,11 inspectorul de daune m-a anuntat ca am nevoie de dovada de la politie deoarece am distrus si obiecte terte
politia nu a vrut sa-mi dea dovada motivand ca daca nu au fost victime si nu este treba lor si au trecut aproape 30zile
am ajuns la o intelegere cu proprietarul parapetului "regia de drumuri nationale"am reparat parapetul pe cheltuiala proprie
in data de11.03.11 am trimis asiguratorului documentele de stingere a litigiului cu regia de drumuri
iar in data de 02.05.11m-au chemat la sediul asiguratorului pt alte declaratii privind accidentul pe motiv ca in accident nu avea cum sa se sparga o anvelopa si ca ar avea si dubii in privinta airbagului sarit
propunandumi-se sa accept plata fara sumele aferente anvelopei si aibagului..
nu am fost de acord si le-am zis ca pot sa aduc documente tehnice de la reprezentanta masini.
ce ar trebui sa fac in continuare?
multumesc..
Buna ziua..
am avut un accident auto fara victime," am acrosat un parapet metalic"...imi pote zice cineva care este termenul limita in care asiguratorul este obligat sa-mi solutioneze dosarul...accidentul s-a produs in data de 21.01.2011...s-a deschis dosar de dauna in data de 27.01.20011,dupa aprox 30 zile m-au anuntat ca mai am nevoie de un document...l-am dus in data de 03.03.2011si a fost inregistrat in data de 15.03.2011.. am polita casco...
MULTUMESC...
Răspuns la discuția accident auto fara victime
inspectorul de daune m-a anuntat ca am nevoie si de autorizatie de reparatie de la politie.da sunt la aceasi societate.." ambele asigurari...i-am anuntat in 48h pe asiguratori.am dat si declaratie la inspectorul de daune... mi-au dat acceptul sa duc masina in reparatie iar acum imi tin masina blochata in service.nu stiu ce sa ma mai fac..cred ca o sa-i dau in judecata..
Răspuns la discuția accident auto fara victime
idea este ca am fost la constatare la asigurator si am primit autorizatie de reparatie....ulterior la aprox30 zile m-au anuntat ca trebuie sa aduc si document de la politie pt ca am produs avarii la obiecte terte...iar politia nu vrea sa-mi dea autorizatie pe motiv ca au trecut 30 zile de la producerea evenimentului..
Buna seara!
am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta cineva in legatura cu un accident rutier...
am lovit cu masina un parapet producand avarii autoturizmului meu si parapetului metalic...accidentul a avut loc pe un drum national si nu am constatare de la politie..in cazul asta asigurarea imi suporta daunele masini cat si cele ale parapetului?...am asigurare RCA si polita casco.
Multumesc...