avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... termen legal solutionare dosar dauna accident auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

termen legal solutionare dosar dauna accident auto

Buna ziua..
am avut un accident auto fara victime," am acrosat un parapet metalic"...imi pote zice cineva care este termenul limita in care asiguratorul este obligat sa-mi solutioneze dosarul...accidentul s-a produs in data de 21.01.2011...s-a deschis dosar de dauna in data de 27.01.20011,dupa aprox 30 zile m-au anuntat ca mai am nevoie de un document...l-am dus in data de 03.03.2011si a fost inregistrat in data de 15.03.2011.. am polita casco...
MULTUMESC...
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:14, 25 Martie 2011
In cele mai multe cazuri, dosarul se solutioneaza la 15 zile de la depunerea ultimului act la dosar
Am inteles ca ati depus aproape toate actele la dosarul de dauna. Dar spuneti-mi daca intre timp s-a reparat masina. Daca nu , atunci dupa terminarea reparatiei asiguratorul va da accept de plata catre service si dv va trebui sa va prezentati la asigurator sa semnati cererea de despagubire si deabia atunci este vb de ultimul document la dosar. De aici decurge termenul de 15 zile in care dosarul trebuie platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto fara victime FLORIN.1 FLORIN.1 Buna seara! am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta cineva in legatura cu un accident rutier... am lovit cu masina un parapet producand avarii ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de plata la polita casco FLORIN.1 FLORIN.1 as avea o rugaminte daca ma poate ajuta cineva... in data de 21.01.2011 am avut un accident rutier fara victime \"am distrus cu masina un parapet ... (vezi toată discuția)
Dauna totala rca radu-speed radu-speed buna seara . va deranjez si eu cu o problema. am fost implicat intr-un accident rutier care nu a fost produs din vina mea. in urma acestui accident masina mea ... (vezi toată discuția)