as avea o rugaminte daca ma poate ajuta cineva...
in data de 21.01.2011 am avut un accident rutier fara victime "am distrus cu masina un parapet metalic"
am anuntat asiguratorul in 48h
in data de 27.01.11 s-a facut constatarea la masina iar in data de 28.01.11am primit acceptul sa duc masina la reparatie
in data 07.02.11am semnat actele de inchidere dosar si plata in regie proprie..
in data de 22.02,11 inspectorul de daune m-a anuntat ca am nevoie de dovada de la politie deoarece am distrus si obiecte terte
politia nu a vrut sa-mi dea dovada motivand ca daca nu au fost victime si nu este treba lor si au trecut aproape 30zile
am ajuns la o intelegere cu proprietarul parapetului "regia de drumuri nationale"am reparat parapetul pe cheltuiala proprie
in data de11.03.11 am trimis asiguratorului documentele de stingere a litigiului cu regia de drumuri
iar in data de 02.05.11m-au chemat la sediul asiguratorului pt alte declaratii privind accidentul pe motiv ca in accident nu avea cum sa se sparga o anvelopa si ca ar avea si dubii in privinta airbagului sarit
propunandumi-se sa accept plata fara sumele aferente anvelopei si aibagului..
nu am fost de acord si le-am zis ca pot sa aduc documente tehnice de la reprezentanta masini.
ce ar trebui sa fac in continuare?
multumesc..
Romanii spuneau ca cine vrea pace trebuie sa se regateasca de razboi: contactati un avocat si redactati Notificarea. In cazul in care nu se solutioneaza amiabil, atacati in instanta si reclamati la CSA.
Este un fel de joc de-a soarecele cu pisica tipic unor firme de asigurare : iti dau da nu-ti dau poate renunti intre timp. Faceti o reclamatie la CSA, apoi chemati la conciliere asiguratorul si puneti-i in vedere ca un proces va fi mult mai costisitor pt ei deoarece vor plati si cheltuielile de judecata si avocatii etc. Totodata angajati-va un avocat care sa va reprezinte interesele in instanta.