Buna seara. S-a deschis un proces de uzucapiune unde ar trebui sa iau parte, ca reclamant dar surpriza... nu fac parte. Eu si sora mea mai mica reprezentam pe tata fiind decedat. Aceste din urma mai are 5 frati si surori iar la dosar apar numele tuturor inclusiv a surorii mele, mai putin al meu, toti fiind reclamanti. E normal sau ce ar trebui sa fac?
Multumesc!
Buna ziua. Mi sa emis o poprire salariala 30%. A ajuns instiintarea la firma unde lucrez.
Am citit undeva in codul de procedura civila , art 780, aliniatul 5, litera c , care suna cam asa": (5) Nu sunt supuse executării silite prin poprire:"sumele aferente plăţii drepturilor salariale viitoare, pe o perioadă de 3 luni de la data înfiinţării popririi."
Am fost la firma, nu a auzit de asa ceva, a sunat la birou executoresc, iar cei de acolo au zis ca e numai pentru persoanele juridice .
Poate sa imi explice cineva? Daca abea am primit poprirea pot face ceva legat de cele 3 luni ? In instanta sau la birou executoresc.
Multumesc!
Buna ziua.
As dori sa fac o cerere de esalonare rate la CEC Bank. Mentionez ca sunt rau platnic , am ramas in urma cu ratele si am primit de la un birou judecatoresc executare silita pentru popriere salariala. Cei de la birou mi-au spus sa fac o cerere de esalonare , am explicat de ce nu am mai reusit sa achit ratele ( din cauza firmei unde sunt angajat ). Ma poate ajuta cineva cu un model anume de cerere sau ce anume ar trebui sa solicit bancii ?
Buna ziua. As dori sa aflu ce acte sunt necesare pentru deschiderea unei ciupercarii, si cultivarea acestora. Mentionez ca beneficiez de teren si spatiu unde as putea cultiva. Ma poate ajuta cineva ?
Multumesc
Buna ziua.
In urma discutiilor cu privire la succesiune , s-a ajuns la concluzia ca fiecare primeste partea lui de drept dar, cu tot cu datorii la impozit (aici este vorba de impozit al unui pamant care urmeaza a fi impartit ). De ce trebuie sa primeasca fiecare o bucata de pamant dar cu tot cu impozit (destul de mare) atat timp cat nici eu nici sora mea nu am beneficiat nici nu am locuit pe acel pamant ?.
Nu se poate face suucesiune ,dar fara datorii a impozit ? La notar sau la tribunal ?
Buna seara. ajutati-ma si pe mine cu o problema va rog . prefer sa nu dau nume. O sa specific prin anumite litere.
Am fost solicitat sa ma prezint la un notar public cu privire la o succesiune in urma bunicului (decedat) (a). Bunica este in viata(b).
Aceasta succesiune doreste sa o faca una din fiicele respectivului (a) si (b).
Eu si sora mea suntem sau nu mostenitoare de drept avand in vedere ca suntem nepoatele lui (a) si (b) iar tatal nostru fiind fiul lui (a) (b),acesta fiind este decedat.
Bunicii i se revendica jumatate sau cum se face/?
Care poate sa ma ajute ? va rog