avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cerere esalonare rate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cerere esalonare rate

Buna ziua.
As dori sa fac o cerere de esalonare rate la CEC Bank. Mentionez ca sunt rau platnic , am ramas in urma cu ratele si am primit de la un birou judecatoresc executare silita pentru popriere salariala. Cei de la birou mi-au spus sa fac o cerere de esalonare , am explicat de ce nu am mai reusit sa achit ratele ( din cauza firmei unde sunt angajat ). Ma poate ajuta cineva cu un model anume de cerere sau ce anume ar trebui sa solicit bancii ?
Cel mai recent răspuns: adys69 , utilizator 15:07, 26 Februarie 2015
Buna ziua.
Cererea de esalonare se face prin executorul judecatoresc.Mergeti la biroul executorului si o sa va spuna ce si cum sa faceti.
Multumesc!
Imi trebuie anumite acte, sau dovezi precum ca sunt anumite probleme la firma angajatoare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Cosmin1981 Cosmin1981 Buna ziua ma numesc Costin si am si eu o problema. in 2011 am facut un credit de 2000 ron si am platit ratele pana in aprilie 2012,iar acum am primit o somatie ... (vezi toată discuția)
Credit bancar dunka83 dunka83 am un credit bancar facut acum vreo 7 ani, in urma cu un an si ceva am fost executat silit pentru imposibilitate de plata .suma in urma executarii era de 13000 ... (vezi toată discuția)
Greºealã angajator (terþ poprit ) sau abuz executor judecãtoresc. Jeanel Jeanel Bună ziua. Datele problemei ce o supun analizei domniilor voastre. Vă rog să fiţi atenţi la succesiunea datelor calendaristice. 1) Salariat cu normă ... (vezi toată discuția)