avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua ma numesc Costin si am si eu o problema. in 2011 am facut un credit de 2000 ron si am platit ratele pana in aprilie 2012,iar acum am primit o somatie de la biroul executorului judecatoresc pentru executare silita de bunuri.mentionez ca sunt angajat ca insotitor.daca se poate sa ma invete si pe mine cineva cum sa procedez sa rezolv problema pe cale amiabila.va multumec anticipat!!:">
Cel mai recent răspuns: Cosmin1981 , utilizator 11:36, 28 Februarie 2013
Solutia amiabila este sa platiti ratele restante, eventual incheiat un acord de plata esalonata a acestora.
Cu cine trebuie sa iau legatura cu banca sau cu executorul? Multumesc pentru raspuns!
Sunteti in faza executarii silite, asadar luati legatura cu executorul judecatoresc.
VA MULTUMESC!!
Contrar a ceea ce va spune dnul Huzum, eu va spun ca o intelegere nu o puteti face decat cu creditorul, nicidecum cu executorul. Executorul este doar mandatat sa efectueze executarea silita, iar principiul disponibilitatii, ce guverneaza inclusiv aceasta faza a procesului civil, ii confera creditorului apanajul de a aproba sau nu o cerere a debitorului privind esalonarea creantei bancii.
99,999 % va garantez ca executorul va v-a trimite la banca. ;)

Alte discuții în legătură

Executare silita SimonaC25 SimonaC25 Buna ziua, Unchiul meu a luat un credit de la banca pe care nu l-a dat inapoi. Din diverse motive personale. Acum o saptamana a primit o somatie prin care ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi/credit florin_27 florin_27 Am avut un card de cumparaturi,la una din bancile din Romania,destul de cunoscuta,initial cu o limita de credit de 3300 lei,ulterior,fara a fi instiintat,cu o ... (vezi toată discuția)
Executare silita d_andreeea2002 d_andreeea2002 Buna ziua. Doresc sa ma ajutati cu un sfat sau o solutie la urmatoarea problema:o ruda de-a mea a facut un credit pentru nevoi presonale in anul 2007, fara ... (vezi toată discuția)