avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua ma numesc Costin si am si eu o problema. in 2011 am facut un credit de 2000 ron si am platit ratele pana in aprilie 2012,iar acum am primit o somatie de la biroul executorului judecatoresc pentru executare silita de bunuri.mentionez ca sunt angajat ca insotitor.daca se poate sa ma invete si pe mine cineva cum sa procedez sa rezolv problema pe cale amiabila.va multumec anticipat!!:">
Cel mai recent răspuns: Cosmin1981 , utilizator 11:36, 28 Februarie 2013
Buna ziua!! am luat legatura cu dom..executor si am ajuns la un acord de rambursarea a creditului direct in contul acestuia,urmand sa depun 25/suta din credit la inceput in prima luna, iar restul esalonat in rate lunare.dar sper sa nu-mi faca simultan si poprire pe salariu :-/. va multumesc pentru raspunsuri=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita SimonaC25 SimonaC25 Buna ziua, Unchiul meu a luat un credit de la banca pe care nu l-a dat inapoi. Din diverse motive personale. Acum o saptamana a primit o somatie prin care ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi/credit florin_27 florin_27 Am avut un card de cumparaturi,la una din bancile din Romania,destul de cunoscuta,initial cu o limita de credit de 3300 lei,ulterior,fara a fi instiintat,cu o ... (vezi toată discuția)
Executare silita d_andreeea2002 d_andreeea2002 Buna ziua. Doresc sa ma ajutati cu un sfat sau o solutie la urmatoarea problema:o ruda de-a mea a facut un credit pentru nevoi presonale in anul 2007, fara ... (vezi toată discuția)