avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar uzucapiune

Buna seara. S-a deschis un proces de uzucapiune unde ar trebui sa iau parte, ca reclamant dar surpriza... nu fac parte. Eu si sora mea mai mica reprezentam pe tata fiind decedat. Aceste din urma mai are 5 frati si surori iar la dosar apar numele tuturor inclusiv a surorii mele, mai putin al meu, toti fiind reclamanti. E normal sau ce ar trebui sa fac?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adys69 , utilizator 19:26, 5 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea succesiunii după bunicii din partea tatălui (decedat și el) în instanță. cum pot intra în posesia moștenirii? mariancristielena mariancristielena Buna ziua ,de 4 ani de zile exista un proces pe rol la judecatoria sect .2,pt dezbaterea succesiuni, tatal meu a fost chemat in instanta de un cumnat , sotul ... (vezi toată discuția)
Cerere de interventie in interes personal sau accesorie? Villy1liv Villy1liv Villy1liv Villy1liv Buna ziua tuturor. Ma aflu intr-o dilema... Sunt implicat intr-un proces ce are ca obiect anularea unui titlu de proprietate eliberat in baza Legii 18/1991 de ... (vezi toată discuția)
Sfat despre mostenire Marina131 Marina131 Buna ziua. Sunt intr-o situtie complicata si nu stiu ce sa fac. Mama si tata sunt decedati amandoi. Mama a lasat un apartment numai pe numele meu cand s-a ... (vezi toată discuția)