avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate catalinaian

Activitate catalinaian

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mergeți la judecata cu chitanta.
Nu este nici în regulă si nici legal ce se întâmplă dar asa s-a ajuns căci asa au vrut românii.
Este un haos generalizat în România.

București 2025

Multumesc
Bună ziua,
Am primit somație pentru plata amenzi circulație.Am achitat integral în termenul stabilit.De ce s a mai deschis proces și am fost trimisă în judecată ?
Am dus chitanța la tribunal dar nu vor să o pună la dosar pentru ca este deja stabilită data primei ședințe de judecată, vor continua procesul de transformare amenzi în zile lucrătoare în folosul comunității ?
De ce m au trimis în judecată dacă am plătit în termen?
Mulțumesc
Buna ziua,
O sa va relateaz o întâmplare pentru ca am nevoie de răspunsuri.
Sâmbăta după-amiaza soțul si fiul meu se aflau pe o trecere de pietoni,conducătorul oprește le face semn ca pot trece dar din sens opus o masina venea cu viteza șoferul era cu ochii in telefon soțul meu a inceput sa tipe ridicând mâinile in sus făcându-i semne sa opereasca,acesta i-a vazut in ultimul moment ii ocolește si își continua drumul dar soțul meu cand masina a trecut pe lângă ei i-a dat un șut in bara aceasta indoinduse.
Șoferul oprește coboară din masina si se dezlănțuie Jihadul,începe sa tipe unul la altul copilul se sperie începe sa plângă noi calmam copilul șoferul continua sa tipe si mai tare moment in care apare Jandarmeria.Ne liniștim cu toții mai putin copilul care plângea si tremura.Vazand ce s-a întâmplat jandarmul ne acuza de violenta țipând vorbind pe un ton autoritar si dur, ne ia la secție pe noi ca inculpați iar pe șofer ca sa depună plângere împotriva soțului meu.Acolo am povestit tot asa cum a fost am fost refuzați cand am cerut testul de alcoolemie pentru șofer “ca nu este accident” au zis ei.Acelasi jandarm ne-a vorbit urat plin de rasism si ne-a tratat ca pe niște infractori.La urma l-au fotografiat si amprentat pe soțul meu, nu ni s-a dat proces verbal sau alte copii xerox după declarația care am dat-o.Daca cineva are cunoștințe despre legile din Franta asteptam păreri.Va Multumesc !!!

tudorvaleriu a scris:

1. Din Codul fiscal:

Art. 248. - Impozitele şi taxele locale sunt dupã cum urmeazã:
a) impozitul pe clãdiri;
b) impozitul pe teren;
c) impozitul pe mijloacele de transport;
d) taxa pentru eliberarea certificatelor, avizelor şi autorizaţiilor;
e) taxa pentru folosirea mijloacelor de reclamã şi publicitate;
f) impozitul pe spectacole;
g) taxa hotelierã;
h) taxe speciale;
i) alte taxe locale.

2. In cele de mai sus nu intra si amenzile de circulatie.

Va multumesc, abia astept sa vad ce mai zic maine
Va multumesc, maine sunt la ghiseul cucoanei scarbita de meserie sa o lamuresc cum sta treaba
Daca sotul meu are amenzi de circulatie se poate ca sa-mi suspende acest drept ?
cei de la recuperari debite cer ca el sa nu mai aiba nimic de plata, mi se pare ca doamna era ca-m suparata si mi-a raspuns in 2 peri ca certificatul fiscal trebuie sa fie pe zero.Lamuriti-ma va rog.
Răspuns la discuția Invinuit - fisa medicala falsa
A primit careva amenda ??
Răspuns la discuția amenda administrativa
amenda este administrativa , am fost amendata in urma depunerii a fisei medicale la dosarul pentru obtinerea permisului de conducere, fisa fiind falsa eu necunoscnd acest lucru
Buna ziua
am primit o cominicare din care reise ca am de platit o amenda administrativa in valore de 1000 de lei plus 50 de lei cheltuieli de judecata.Daca depun contestatie am sanse sa se diminueze amenda sau sa scap cu un advertisment? sau daca cererea este respinsa amenda se poate mari ? cheltuielile de judecata banuiesc ca se vor mari sigur.... astept raspunsuri

O zi buna!
Răspuns la discuția Invinuit - fisa medicala falsa
Estemusai sa dai declaratie daca nu te sti vinovat?