avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Activitate oonuta

Activitate oonuta

M-am angajat la actualul loc de muncă în data de 15 martie.
Am avut concediu medical din data de 27 septembrie până pe 15 oct, dar nu mi s-au plătit pe motiv că în luna octombrie concediu este continuarea celui din septembrie, când nu am avut 6luni de cotizare.
Este corect?
Răspuns la discuția mostenire
ideea e sa evit testamentul tocmai pentru ca stiu ca li se cuvine parte.deci sotia este pe moarte si vrea sa lase totul sotului tocmai pentru ca parintii si fratii sa nu aiba drept si sa ramana casa sotului.un contract de vanzare cumparare sau de intretinere nu se poate face?
Discuție mostenire
sunt doi soti fara copii dar la care le traiesc parintii si fratii.cum se poate face legal un contract (sau poate nu e nevoie)ca la moartea unuia dintre soti mostenirea sa ramana sotului ramas in viata in totalitate. adica ceilalti membri sa nu aiba drept la mostenire. multumesc anticipat.
Răspuns la discuția casatorie in strainatate
multumesc!
Răspuns la discuția casatorie in strainatate
mentionez ca ne-am casatorit in decembrie 2009,iar momentan sotia -eu sunt in romania iar sotul e in italia.ce pot face? stiu ca la ambasada trebuie sa fim amandoi?
cat timp am la dispozitie ca sa inscriu o casatorie facuta in strtainatate, in registru din romania?si dak depasesc ce se intampla? multumesc.
buna.eu m-am casatorit in italia in decembrie 2009,iar in iulie 2010 ne-am certat iar eu am revenit in Romania.nu am de la sot nici un document nici posibilitatea sa-l gasesc p el nici in italia nici in Romania pt ca eu sunt Suceava iar el din Timisoara. Practic sunt casatorita in Italia iar in Romania, nu.As vrea sa stiu daca pot cumva sa inscriu casatoria in Romania pe baza certificatului de casatorie international, ca sa pot apoi divorta.multumesc.