avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical


M-am angajat la actualul loc de muncă în data de 15 martie.
Am avut concediu medical din data de 27 septembrie până pe 15 oct, dar nu mi s-au plătit pe motiv că în luna octombrie concediu este continuarea celui din septembrie, când nu am avut 6luni de cotizare.
Este corect?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2023
oonuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 21:35, 16 Noiembrie 2023
Inainte de 15 martie 2023 ce statut ati avut (angajata, somera, eleva, studenta) ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt profesor suplinitor începând de la data de ... MunteanuValentina9 MunteanuValentina9 Bună ziua! Sunt profesor suplinitor începând de la data de 1 septembrie 2023. Ulterior am aflat ca sunt însărcinată, iar din luna ianuarie și până în ... (vezi toată discuția)
De ce refuza angajatorul plate concediului medical al soției? ... Alexandru9898 Alexandru9898 De ce refuza angajatorul plata concediului medical al soției? Soția are 5 luni stagiu cotizare la fostele locuri de muncă plus o lună la actualul loc pe ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? lorelei86 lorelei86 Daca sunt angajata din 1 noiembrie 2011 si urmeaza sa nasc spre sfarsitul lunii septembrie 2012 pot beneficia de indemnizatia de 600 lei?Se ia in calcul si ... (vezi toată discuția)