avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate marrybr39

Activitate marrybr39

multumesc frumos o sa mai incerc
revin din nou sa ma indrumati va rog frumos. am fost la executor si zie ca treb trimisa de judecatorie . unde la judecatorie sa ne adresam?
sa luam iar de la inceput?
oare s a gresit la inceput ca nu s au trimis in 3 exemplare?
va rog frumos indumati ma
multumsc frumos
multumesc frumos de raspuns dar cui sa ne adresam? sefa de la contabilitate a respins zice ca judecatoria a trimis in urma cu ceva ani acea hotarare de oprire pensie tot ei treb sa trimita pt sistare
buna ziua. sotul meu are un baiat dintr o casatorie anterioara in varsta de 23 ani. anul acesta in februarie a terminat o scoala de meserii di luna mai avem hotarare de sistare pensie dar tribunalu nu a trimis un exemplar si la societatea unde lucreaza sotul. si unitatea u primeste hotararea din mana sotului
nu stim cum sa procedam. judecatoria l au trimis sa legalizeze hotararea si i au zis sa mearga s o depuna dar ei nu primesc decat de

la judecatorie .

buna ziua. sotul meu are un copil dintr o casatorie anterioara , anul acesta in mai a implinit 21 ani si in vara aceasta a terminat cl a 13 fara a trece si examenul de bacalaureat dar s a inscris la post liceal pt inca 2 ani. mai este obligat sotul meu la plata pensiei de intretinere pt acesti 2 ani? va multumesc
Răspuns la discuția pensie alimentara
buna ziua va rog un raspuns. copilul sotului meu a implinit 21 ani a terminat cl a 13 dar nu a trecut examenul de bacalaureat dar s a inscris anul acesta la post liceal. mai este obligat sotul meu la plata pensiei de intretinere si pt acesti 2 ani? va multumesc
Răspuns la discuția inchirieri masinute cu pedale
multumesc frumos
buna ziua. am si eu o pb si poate cineva ma va indruma. ieri un nepot in varsta de 19 ani a inchiriat o amsinuta in parc si a lovit roata de o bordura. propietarii i au retinut buletinul si vor despagubiri 100 euro. nu stiu daca e corect ca vad ca pretul unei masinute e cam 200 euro. problema este alta el nu lucreaza nicaieri si maica sa are 600 ron . e o suma cam mare pt venitul lor. va rog indrumati ma cam ce sa faca.
Răspuns la discuția pensie alimentara
buna ziua si multumesc de raspuns. intrebarea mea era daca e nevoie de hotarare judecatoreasca sau e valabila cea pe care o avem si in care e mentionat ca se va plati pana la terminarea liceului sau daca va continua studiile nu mai tarziu de 26 ani