avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere prelungita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere prelungita

buna ziua. sotul meu are un copil dintr o casatorie anterioara , anul acesta in mai a implinit 21 ani si in vara aceasta a terminat cl a 13 fara a trece si examenul de bacalaureat dar s a inscris la post liceal pt inca 2 ani. mai este obligat sotul meu la plata pensiei de intretinere pt acesti 2 ani? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 16:41, 12 Iulie 2012
da ,pina la 26 de ani daca este intr-o froma de invatamint

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara marrybr39 marrybr39 Buna seara. Am si eu o intrebare va rog frumos. Sotul meu plateste pensie alimentara unui copil dintr o casatorie anterioara. Acum are 21 ani si termina ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara marrybr39 marrybr39 Buna ziua, am nevoie de o indrumare. Sotul meu are un copil dintr-o casatorie anterioara, la 18 ani a fost dat in judecata pentru prelungirea pensiei, copilul ... (vezi toată discuția)
Continuitatea alocatiei dupa 18 ani EliasFl EliasFl Ziua buna! Am 21 de ani si Studiez Asistenta Medicala Generala, la scoala Postliceala* Feg Romania de aproape 3 ani (acum sunt in ultimul an). Imediat dupa ... (vezi toată discuția)