avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Continuitatea alocatiei dupa 18 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Continuitatea alocatiei dupa 18 ani

Ziua buna!
Am 21 de ani si Studiez Asistenta Medicala Generala, la scoala Postliceala* Feg Romania de aproape 3 ani (acum sunt in ultimul an).
Imediat dupa terminarea liceului si obtinerea diplomei de bacalaureat, m-am inscris aici.
Cineva mi-a spus ca pot primi alocatie si in timpul acesta, in acesti 3 ani nu am avut absente/abateri/repetari etc.
Credeti ca as mai putea primi din urma?
Si daca da, cum ar trebui sa procedez si/sau ce este de facut?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2024
EliasFl, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:55, 10 Ianuarie 2024
Alocația de stat pentru copii se acordă și tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani, care urmează cursurile învățământului liceal sau profesional, organizate în condițiile legii, până la terminarea acestora, precum și tinerilor cu handicap care urmează o formă de învățământ preuniversitar prevăzută de lege, dar nu mai târziu de împlinirea vârstei de 26 de ani.
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc frumos de raspuns.
Sa inteleg ca postliceala medicala nu se incadreaza
Intr-adevar, postliceala nu se incadreaza.
Intr-adevar, postliceala nu se incadreaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocație după împlinirea vârstei de 18 ani, urmând cursuri la liceu seral. luaps1003 luaps1003 Salutare, eram curios dacă pot beneficia în continuare de alocația primită de la stat având în vedere că am vârstă de 18 ani și sunt elev la un liceu ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii si pensia de urmas pentru copii orfani ManuelaFaur ManuelaFaur buna ziua pana la ce varsta si in ce conditii se acorda alocatia de stat pentru copii si pensia de urmas (orfan de un parinte) dupa implinirea varstei de 18 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! de curand m-am inscris la o pstliceala si am inteles ... cristinamaria1234 cristinamaria1234 Buna ziua! De curand m-am inscris la o pstliceala si am inteles ca as putea beneficia de alocatie. Mentionez ca sunt si anul 2 la o facultate, am 20 de ani. ... (vezi toată discuția)