avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate queenimob

Activitate queenimob

Insarcinata,nasterea va fi in octombrie 2016.Am CIM pe perioada nedeterminata.In aceasta luna,mai 2016 mi-am facut un PFA.La calcularea concediului pentru cresterea copilului vor fi luate in calcul si veniturile PFA?
Va multumesc!
Răspuns la discuția bilete tratament
Va multumesc mult!
Buna ziua,
As vrea sa stiu daca un salariat cu contract individual de munca pentru 4 ore poate beneficia de bilet la tratament in statiuni balneoclimaterice.
Va multumesc!
Multumesc frumos!Nici nu stiu unde sa-i trimit corespondenta si nu stiu unde sa-i fac notificare.
Nu si l-a schimbat .Chiar ne-a spus ca nu si-l schimba.De aceea a vrut sa-si pastreze numele din timpul casatoriei.Fiul meu a fost de accord cu asta ca sa scape,l-a santajat intr-un fel""sunt de acord cu divortul daca ....""
Multumesc pentru raspuns,dar nu cred ca vrea sa-si schimbe buletinul.acum locuieste cu chirie.Nu cred ca proprietarul unde locuieste vrea sa o ia in spatiu,iar parintii ei sunt din provincie.Va intreb cum putem sa o obligam intr-un fel legal sau daca ea are obligatia sa o faca in urma divortului.
Fiul meu a fost casatorit si impreuna cu sotia au locuit intr-un apartament al meu.Dupa divort,fosta sotie si-a pastrat numele fiului meu.Vreau sa stiu cum trebuie sa procedez sa o scot din spatiu.Are bulletin pe adresa mea valabil 10 ani.Nu vreau sa fiu sicanata de facturi,amenzi,etc.Va multumesc!
Martorii pot fi parintii,nasii,sau trebuie sa fie straini de familie?Si daca nu sunt martori nu are valoare?

S-au depus actele la notariat pentru divort dupa 2 ani de la cununie.In acesti doi ani s-au cumparat diverse lucruri nu foarte valoroase.Sotia se muta si vrea sa-si ia cateva lucruri si cere si o suma de bani.Sotul este de accord,si ii cere sa dea o declarative de mana,cu un mic inventor,in care sa scrie ca nu mai are alte pretentii prezente sau viitoare,iar la data convenita la notar dupa trecerea celor 30 de zile,se va prezenta si va semna divortul.Ce valoare are aceasta declarative,avand in vedere ca sotia pleaca din casa cu lucrurile si banii??
Am intrebat pentru ce sa-i dau bani ei.Si aveti dreptate,asteptam cele 30 de zile,si mai vedem ce se intampla.Multumesc mult tuturor celor care mi-au raspuns!
Aaaaasi inca ceva,cum ar putea sa faca o cerere reconventionala sa ceara bani atata timp cat nu avem bunuri commune,cateva nimicuri cumparate in timpul casatoriei,i le cedez fara probleme!