avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bilete tratament
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bilete tratament

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca un salariat cu contract individual de munca pentru 4 ore poate beneficia de bilet la tratament in statiuni balneoclimaterice.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: queenimob , utilizator 13:53, 23 Aprilie 2016
Beneficiaza de bilete de tratament in statiuni balneoclimaterice,asiguratii sistemului public care sufera de anumite afectiuni pentru care s-a recomandat de catre medic tratament balnear.

Asadar , acordarea acestor bilete nu depinde de durata timpului de munca, norma intreaga sau timp partial.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balneo in timpul concediului medical adela65 adela65 Buna ziua, Doresc sa stiu daca in timpul CM am voie sa ma deplasey intr'o statiune pentru tratament balneo. Acum o luna, fiind in concediu de odihna m-am ... (vezi toată discuția)
Drepturi someri rusu radu rusu radu pot beneficia de un bilet gratuit intr-o statiune de tratament? mentionez ca sunt somer si am o boala cronica. ma intereseaza daca casa de asigurari imi poate ... (vezi toată discuția)
Reducerea timpului de lucru pentru incapacitate temporara de lucru mihai52 mihai52 Buna seara, sotia mea a fost diagnosticata cu TBC in urma cu trei luni, a fost in CM pana in data de 30 septembrie, iar acum s-a intors la serviciu. Are ... (vezi toată discuția)