avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Activitate cel_duma

Activitate cel_duma

Buna ziua,
In anul 2011 am cumparat de la o fam.o casa care a fost gajata la BCR pentru un imprumut, am platitavansul cuvenit catre ei, si am preluat plata ratel;or c( cu acordul bancii) dar in 2015 m-am trezit executat si evacuat pentru un imprumut care aceiasi fam. l-a luat in 2012 deci dupa ce mi-a vandut cu contract sinalgamatic si interdictie de gajare si instrainare, de catre PATRIA BANC. Nu am stiut de aceasta executare si nu am atacat-o in termen. In 2018 am deschis proces dar am fost refuzat ca TARDIV. Mentionez ca pentru aceiasi suma luata dela Patria Bank executorul a facut poprire si pe pensia datornicilor pentru siguranta. CE mai pot face?
pentru edificare www.curteadeapeloradea
dosar 2902/271/2018
parola 6154cfee

Multumesc
La capatul gradinii mele, unde a fost o casa particulara o firma si-a stabilit sediul social, bineneteles fara acordul nici unui vecin. Mentionez ca aceasta casa are intrarea pe o strada paralela cu cea pe care am eu intrarea. Dupa stabilirea sediului social, au inceput sa desfasoare diferite activitati care antreneaza diferite persoane din exteriorul firmei gen training, vize pt. canada, stabilire de persoane care sunt in diferite consilii de administratie, joburi, etc..Gardul comun este la aprox. 2,2 m de cladirea lor. Datorita acestor lucruri avand in vedere ca din cladirea lor se vede totul in gradina mea si in casa, mai ales cand este lumina aprinsa( acestia au activitate pana seara tarziu) eu nemaiavand intimitate in spatiul locuintei mele, i-am rugat sa-si puna geamuri mate macar la 2/3 din inaltimea lor, dar nu au dat curs rugamintii. Mai mult chear si-au ridicat o copertina cu structura metalica pe gardul comun fara nici o aprobare. Ce am de facut in aceasta situatie? Au obligatia sa solicite acordul vecinilor pentru desfasurarea de asemenea activitati?
Răspuns la discuția Auto abandonata in service
MULTUMESC
Buna ziua,
Doresc sa ma informez asupra unui caz :
- am in service un autovehicul abandonat pentru neplata de un an. In acest timp i-am facut doua instiintari pentru ridicatea auto, avertizandu-l ca are de plata si parcarea auto si cv reparatiei. Paralel acesta a facut sesizari la OPC, DGFP si POLITIE (plangere penala ) dar de fiecare data nu i s-a dat dreptate organele de control constatand ca am procedat legal.
Ce pot sa fac ca sa scap de aceasta si sa-mi recuperez banii pentru reparatii si parcare.

Multumesc
In data de 21.06.2014 am constatat ca din apartamentul meu in care nu stateam de o perioda s-a intrat prin efractie, distrugand usa de la intrare, si mi s-a furat un frigider artic.
Am fost la amanet in orasul meu si am intrebat de el si toti mi-au raspuns ca nu au primit nici un frigider. Mentionez ca am facut sesizarile de rigoare la politie care a venit, cercetat , fotografiat si amprentat, dar....
In 05.07. 2014 in urma atentionarii unui prieten am gasit frigiderul intr-un amanet, la care am fost dar mi s-a spus ca nu au nici un frigider, dar din verificarile politiei acesta afost adus in magazin in data de 03.06.2014, deci inainte de a sesiza furtul si a verifica in magazine.
Am solicitat politiei sa-mi returneze frigiderul, pe care l-am dovedit ca este al meu pe baza facturilor si a seriilor de pe acestea si mi s-a raspuns ca nu-l pot recupera decat dupa proces, care poate dura ani de zile.
Obiectul nu a fost confiscat de politie si a fost aruncat intru-n colt din magazie unde se poate degrada sau descomplecta.....
Cum pot intra in posesia acestuia... Si ce trebuie sa fac...
Multumesc

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament
Tatal soacrei mele a fost prizonier de razboi in URSS in perioada 23 aug. 1944 - 17 aug. 1948. Dupa citirea raspunsurilor d-voastra am facut o actiune judecatoreasca la Tribunalul Bihor conform Legii 221/2009 pentru obtinerea de compensatii morale pentru perioada prizonieratului. Actiunea ne-a fost respinsa, impreuna cu inca alte 10 actiuni judecate in aceiasi zi, pe aceiasi tema, pe motivul ca nu constituie obiectul Legii 221/ 2009.
Asa este?....sau daca NU ce trebuie sa invoc pentru contestatie la Curtea de Apel
Documentele depuse au fost complete.

Asteptam cu nerabdare sfatul dumneavoastra
cu stima