avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita

Buna ziua,
In anul 2011 am cumparat de la o fam.o casa care a fost gajata la BCR pentru un imprumut, am platitavansul cuvenit catre ei, si am preluat plata ratel;or c( cu acordul bancii) dar in 2015 m-am trezit executat si evacuat pentru un imprumut care aceiasi fam. l-a luat in 2012 deci dupa ce mi-a vandut cu contract sinalgamatic si interdictie de gajare si instrainare, de catre PATRIA BANC. Nu am stiut de aceasta executare si nu am atacat-o in termen. In 2018 am deschis proces dar am fost refuzat ca TARDIV. Mentionez ca pentru aceiasi suma luata dela Patria Bank executorul a facut poprire si pe pensia datornicilor pentru siguranta. CE mai pot face?
pentru edificare www.curteadeapeloradea
dosar 2902/271/2018
parola 6154cfee

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:10, 19 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Discutați cu un av din zona dvs ,solicitați o consultație juridică,practic un consultant ar trebui să studieze dosarul dvs,din punctul meu de vedere excede unui simplu raspuns care se poate oferi pe un forum.
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Puteti sa formulati actiune impotriva vanzatorilor pentru recuperea avansului si a ratelor platite. Printre obligatiile principale ale vanzatorului este si obligatia de evictiune.

Un alt aspect, nu puteati sa fiti executata pentru un contract incheiat ulterior contractului de vanzare-cumparare, fiindca de la momentul incheierii contractului ati devenit proprietar al bunului.

E de studiat speta dumneavoastra, solutii se pot gasi.

O zi buna,
Av. Jasmine Oancea
Ultima modificare: Vineri, 19 Iulie 2019
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca sa primiti raspuns ar trebui facut un studiu de caz amanuntit pentru a se vedea exact situatia juridica.
Nu este o situatie simpla.
Ultima modificare: Vineri, 19 Iulie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Antonianety Antonianety Buna seara! Tatal meu, un om in varsta de 53 de ani, s-a gandit sa faca un imprumut bancar la Alpha bank.... asta cred ca prin 2016! Tot in acel an a facut o ... (vezi toată discuția)
Dobanda diferita de contract Ciprian23071 Ciprian23071 Buna ziua, Am accesat un imprumut cu un an si jumatate in urma de la o banca din Romania. Conform contractului trebuia sa incasez salariul la ei iar primele 3 ... (vezi toată discuția)
Imprumut de nevoie personale vrl112 vrl112 Buna ziua , in 2012 am facut un imprumut in banca de nevoi personale , am platit cam 6 luni-12 luni, cam asa , si dupa am plecat din tara , Am revenit in 2017 ... (vezi toată discuția)