Buna ziua,
In anul 2011 am cumparat de la o fam.o casa care a fost gajata la BCR pentru un imprumut, am platitavansul cuvenit catre ei, si am preluat plata ratel;or c( cu acordul bancii) dar in 2015 m-am trezit executat si evacuat pentru un imprumut care aceiasi fam. l-a luat in 2012 deci dupa ce mi-a vandut cu contract sinalgamatic si interdictie de gajare si instrainare, de catre PATRIA BANC. Nu am stiut de aceasta executare si nu am atacat-o in termen. In 2018 am deschis proces dar am fost refuzat ca TARDIV. Mentionez ca pentru aceiasi suma luata dela Patria Bank executorul a facut poprire si pe pensia datornicilor pentru siguranta. CE mai pot face?
pentru edificare www.curteadeapeloradea
dosar 2902/271/2018
parola 6154cfee
Discutați cu un av din zona dvs ,solicitați o consultație juridică,practic un consultant ar trebui să studieze dosarul dvs,din punctul meu de vedere excede unui simplu raspuns care se poate oferi pe un forum.
Puteti sa formulati actiune impotriva vanzatorilor pentru recuperea avansului si a ratelor platite. Printre obligatiile principale ale vanzatorului este si obligatia de evictiune.
Un alt aspect, nu puteati sa fiti executata pentru un contract incheiat ulterior contractului de vanzare-cumparare, fiindca de la momentul incheierii contractului ati devenit proprietar al bunului.
E de studiat speta dumneavoastra, solutii se pot gasi.
Executare silita
Antonianety
Buna seara! Tatal meu, un om in varsta de 53 de ani, s-a gandit sa faca un imprumut bancar la Alpha bank.... asta cred ca prin 2016! Tot in acel an a facut o ... (vezi toată discuția)