monique
1.as dori sa vand marfa la pretul de achizitie , o sa scad adaosul comercial, tva nu am ca societatea e neplatitoare, dar daca vand asociatului, nu trebuie sa vand la pretul pietei?
2.nu pot sa fac factura si chitanta, trebuie obligatoriu sa fac factura si bon?
am aceeasi situatie, ca si cea expusa de coca, doar ca ma intereseaza daca pot sa vand marfa catre asociatul unic, cu factura si bon, bineinteles ca inainte de suspendare.
a doua nedumerire e, cum sa procedez cu angajatul societatii care este tot asociatul pe post de vanzator, fac act aditional la suspendare contract sau inchei contractul cu art.55 lit.b?
Avem trei angajati incadrati ca muncitori necalificati, dorim sa incheiem contract de adaptare profesionala cu ei. La finalul expirarii contractului de adaptare profesionala, putem prin acte aditionale sa-i trecem pe functii calificate si sa le majoram salariile?
societatea a facut o lucrare la asociat, i s-a emis factura in valoare de 6400 lei, pot sa-i fac chitanta pe toata valoarea daca ne achita numerar, sau limitele sunt valabile si pentru persoane fizice?
eu am facut contractul intre societate si asociat si la fiecare creditare de catre acesta din urma, intocmesc chitanta si la restituirea imprumutului, dispozitie de plata.