avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

Buna ziua!
Vreau sa angajez un tractorist, ce acte trebuie intocmite acum?
Cel mai recent răspuns: ana_abo , utilizator 11:00, 15 Martie 2011
trebuie sa faci revisalul sa-l depui la itm, si contractul de munca care se face in doua exemplare, unul la societate si unul la persoana angajata.

am si eu o intrebare
doresc sa angajez director comercial, sunt suficiente studiile medii? are calificare de informatician.
Cred ca da, important e sa aiba abilitati de director, sa se descurce ca asta e cel mai important; ar putea sa fie unul cu 2 facultati da nu se descurca, sunt si asemenia persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare cim AndreiTimi AndreiTimi Buna seara, Am si eu o intrebare. Daca firma este cu capital privat pot inregistra la ITM un contract de munca pentru un angajat cu codul COR 213904 ... (vezi toată discuția)
Angajare liceean pe post de director whitescorpion whitescorpion As dori sa angajez un baiat ..este inca in liceu..are diplome pe calificari si doresc sa-l angajez cu 1 ora ca director divizie informatica In COR am citi si ... (vezi toată discuția)
Salariu minim director societate comerciala augustin2000 augustin2000 Buna seara! M-am confrunta de curand cu urmatoarea problema: trebuind sa ridic de la ITM Bucuresti un carnet de munca al unui angajat la o societate comerciala ... (vezi toată discuția)