Eu sunt romanca căsătorită cu un englez si am născut în Anglia ,copilul a făcut un an și am venit în Romania sa ii fac și cetatenia de roman dar nu știu unde sa merg și ce acte trebui ...copilul are și cetatenia de englez si pasaport britanic ...va multumesc ..poate ma îndrumați și pe mine cu ce incep
Bună ziua... Eu stau la nr 1 unde m-am născut... Și la nr 2 m-am mutat după ce m-am măritat... Acum 20 de ani m-am legat cu țeavă de apa cu familia mea unde trăiau părinții... După ce au murit a rămas o sora propietara și a trecut contractul apei pe numele ei care acum vrea sa îmi taie țeavă de apa chiar dacă am plătit la zi factura.... În curte la nr 1 mai sunt încă 3 propietari și ei sunt de acord sa rămân Legat în continuare... Menționez ca fiecare avem țevi separate și ceasuri singura problema e ca sora mea nu vrea sa treacă țeavă mea pe la nr 1 cu toate ca ulicioara nu e proprietatea ei și e drum de servitute iar propietari sunt 2 și primăria iar sora nu are decât sa treacă. Iar ca să îmi fac separat alt branșament cei de la apa nova zic ca îmi trebui permisiunea de la toți proprietarii... Eu ce as putea sa fac... Cei de la apa nova nu se baga .. Pe cale amiabila nu se poate.. Am încercat Va rog dați-mi un ajutor sau un sfat.. Va multumesc
va rog spuneti-mi si mie cum se poate sa platesc chirie la curte si tot odata sa-mi vina si impozit pe aceeasi curte ...eu platesc chirie la curte la icral si mi-a venit hartie cu impozit pe curte am fost la icral si mi-au spus ca acum toata lumea are asa si ca nu au cum sa ma ajute sa ma duc la primaria mare ...am fost si acolo dar nici macar nu se uita la tine sau cel putin sa-ti explice ...ce dumnezeu se intampla in tara asta nu pot sa inteleg daca curtea nu e propietatea mea de ce trebuie sa platesc impozit va rog dati-mi si mie un sfat sau de ce legi ma pot ajuta ...casa am cumparat-o de 10 ani dar nu si curtea