Buna ziua.
Am o firma care se ocupa cu consultanta pentru afaceri si management.Am nevoie din cind in cind de serviciile unui avocat care sa ne consilieze juridic.As vrea sa stiu cum se poate legaliza aceasta colaborare.Incheiem un contract de asistenta juridica sau un contract de asociere?
Buna ziua
Poate cineva sa-mi spuna daca cheltuielile privind activele cedate sunt deductibile sau nedeductibile la calcularea impozitului pe profit?
Va multumesc
Buna ziua
Poate sa-mi spuna cineva cum pot trimite la ITM o modificare in noul Revisal pe care l-am depus luna trecuta.Am o suspendare contract (salariatul pleaca in concediu de cresterea copilului)pe care am facut-o in revisal dar nu tiu cum pot trimite.Generez tot registrul si il trimit?
Multumesc mult
Buna ziua ;Poate cineva sa ma lamureasca daca pot angaja cu timp partial de munca un pensionar cu pensie anticipata partiala?
va multumesc si va urez o zi buna
Buna ziua
Poate sa-mi spuna cineva cum pot scoate din contabilitate un leasing auto pe care patronul dupa terminarea leasing-ului l-a inscris pe numele sau ca persoana fizica?
Va multumesc si va doresc sarbatori fericite
am si eu o intrebare:Patronul firmei la care sint contabil sef ma rugat sa-i fac bilantul la o asociatie non profit.As vrea sa-l ajut dar nu stiu care e modalitatea prin care pot semna acel bilant(fcem un contract?)
am o situatie aparte poate cineva sa ma ajute cum calculez media zilnica la un angajat care in perioada 12 februarie 2010-4februarie 2011 a fost in somaj si dupa reangajare din 11 februarie 2011 a intrat in concediu de boala,deci nu are nici o luna cotizatie in ultimele 12 luni