avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Colaborare avocat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Colaborare avocat

Buna ziua.
Am o firma care se ocupa cu consultanta pentru afaceri si management.Am nevoie din cind in cind de serviciile unui avocat care sa ne consilieze juridic.As vrea sa stiu cum se poate legaliza aceasta colaborare.Incheiem un contract de asistenta juridica sau un contract de asociere?
Cel mai recent răspuns: luissiana , utilizator 16:55, 2 Iulie 2014
Luati legatura cu avocatul si incheiati un contract de asistenta juridica de fiecare data cand aveti nevoie de anumite servicii juridice sau incheiati un contract de asistenta juridica permanent - tip abonament pt. un timp mai indelungat si in care specificati numarul de ore lunar pe care avocatul le va presta in interesul societatii dvoastre.
fiind firma este mai usor sa angajati un consilier juridic part-time (cu doua ore) si il solicitati doar cand este nevoie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa ma angajez la firma mea? scorus69 scorus69 va rog sa mi raspunde ti am terminat facultatea de drept anul trecut. In prezent am un SRL in care sunt asociat unic si administrator cu cod caen consultanta ... (vezi toată discuția)
Atributiile juristului in firma dunare dunare Nu stiu daca am postat interbarea pe forumul corect. Totusi imi puteti spune si mie cu ce se ocupa juristul intr-o firma? Am avut probleme cu un concediu ... (vezi toată discuția)
Un nou cim cu program de 2 ore, pe langa cim-ul existent bcfbmv bcfbmv Buna ziua, Spuneti-mi va rog, cum se trece pe cartea de munca (sau nu), daca vreau sa inchei un nou CIM (cu program de 2 ore) pe o alta functie, la aceeasi ... (vezi toată discuția)