avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters197431

Activitate ContSters197431

Răspuns la discuția Ce se mai poate face ?
Nu ma agit caci nu sunt pepsi, in schimb observ ca d-voastra va agitati mai mult . Oare de ce nu ma mir ? Corb la corb nu-si scoate ochii si nici lupul nu mananca lupi . Da , am anuntat toate Organele de impacarea care a avut loc , deci agitatia d-voastra este desarte . O seara linistita .
Răspuns la discuția Ce se mai poate face ?
Intrebare : oare in cazul in care referatul se face doar pe jumatate din cele scrise in plangere , nu ar trebui sa se sesizeze cineva ? Sau poate eu ar trebui s-o fac . Dar unde ?
Răspuns la discuția Ce se mai poate face ?
Pai in referatul dupa care s-a luat procurorul nu sunt descrise toate detaliile plangerii .
In data de 2.02.2011 , am primit acasa o comunicare datata cu 31.12.2010, care continea o rezolutie de neincepere al urmaririi penale , precum si referatul intocmit de organul de cercetare penala, care s-a intocmit , zice el acolo , adica organul de cercetare , dupa plangerea pe care eu am depus-o in data de 14.09.2010 . Mentionez ca nu apare in referat toate cele scrise de mine in plangere . Fetita mea a fost lovita puternic in ochi cu o pusca cu bilute de plastic dar pusca respectiva nu a fost al celui care a tras ci al unui alt copil, despre care in referat nu se pomeneste nimic . Aceasta pusca m-am interesat era in afara legii , de fapt am facut si o plangere la OPC si acestia mi-au confirmat . Acel copil si parintii lui se dezvinovatesc din principiu sau a fost prost cercetat cazul ? Mentionez caci din data de 14.09.2010 si pana in 2.02.2011 nu am primit de la politie sau de la procuratura nici un raspuns . Este adevarat ca in cursul "cercetarii" in data de 29.10.2010 m-am impacat cu familia copilului care a tras cu pusca cu bilute eu retragandu-mi plangerea impotriva ei . Ramane intrebarea : de ce nu am primit nici un raspuns atata timp ? De ce se interpreteaza plangerea si se "taie" de acolo ? Fetita mea a fost internata si am si de la medicina legala 18 zile , era sa ramana fara ochi . Oare s-a procedat corect , si daca nu ce sa fac ? Va multumesc . Copii sunt minori 11-12 ani .
Vedeti caci a aparut legea 175/2011 care va scuteste de plata penalizarilor daca va platiti restantele pana la o anumita data . Cautati legea si va lamuriti .
Răspuns la discuția Raspunderea judecatorului
Iertati scrierea cu majuscule . Pe viitor ma voi conforma , precum mi-ati spus . O zi buna .
Răspuns la discuția Raspunderea judecatorului
ESTE VORBA DE LEGEA 175/2010
UN PRESEDINTE DE INSTANTA DACA DA O HOTARARE IMPOTRIVA UNEI LEGI IN VIGOARE , POATE FI TRAS LA RASPUNDERE ? SI DE CATRE CINE ?X-(
Răspuns la discuția Lege incalcata .
Am depasit toate termenele de "atac" .
Daca un Presedinte de instanta ignora o lege si da o sentinta facand ABSTRACTIE de legea respectiva , iar omul de rand este defavorizat si lezat tocmai de respectiva hotatare , ei bine acest Presedinte poate raspunde pentru "fapta" sa , sau NU ? Va multumesc .:help: . Cu toate ca este un subiect -delicat - sper totusi sa primesc raspunsuri .