avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... proces cu asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

proces cu asociatia de proprietari

As vrea sa stiu cum sa procedez in procesul pe care mi l-a intentat Asociatia de proprietari pentru datoria la intretinere si fond reparatii. Numai eu mai sunt salariata in casa si am si un credit ipotecar.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters197431 , utilizator 18:40, 21 Martie 2011
Sa incercati sa va platiti restanta, fie si in rate, asa cum puteti. Este important sa demonstrati ca aveti intentii bune.
Sa luati legatura cu presedintele asociatiei, sa faceti un plan de rambursare a restantei si sa va si tineti de aceasta plata.
Vedeti caci a aparut legea 175/2011 care va scuteste de plata penalizarilor daca va platiti restantele pana la o anumita data . Cautati legea si va lamuriti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege privind penalitatile de intretinere Corinas Corinas Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege care scuteste de penalitati la intretinere ( asociatia de proprietari ) persoanele fizice care au ... (vezi toată discuția)
Penalitati, ajutor katy76 katy76 Din cauza unor probleme financiare am ajuns sa am o datorie destul de mare la intretinere. Cea mai mare parte a acestor datorii sunt penalitatile. Am incercat ... (vezi toată discuția)
Legea 175/2010 aaa123 aaa123 nu am mai platit datoriile catre asociatia de proprietari de vreo 4 ani de zile, adunandu-se o suma totala de datorat destul de mare, in jur de vreo 6.000 lei. ... (vezi toată discuția)