@katy76 a spus:
Atunci, am intrebat daca exista un fond de reparatii, care sa justifice acesti bani pe care eu si altii ca mine ii platim
.
Pentru ca sociatia sa aiba fondul de reparatii de care spuneti mai sus, ar fi trebuit ca dumnaevoastra sa fi achitat la zi reparatiile si sa depuneti inca o suma suplimentara in acel fond de reparatii. Fondul de reparatii este al fiecarui proprietar platit separat din banii lui, iar aceste sume adunate de la fiecare proprietar acopera costul reparatiilor efectuate si ce mai ramane formeaza fondul de reparatii al intregii adsociatii. Daca aveti restante la intretinere si penalizari,
nu cred ca ati platiti in aceasta perioada ceva la reparatii sau la fondul de reparatii, asa cum spuneti mai sus..
Cat despre fondul de rulment si-acesta este constituit din contributia fiecaruia si in registrul fondului de rulment fiecare proprietar are atatia bani cat a depus la asociatie. Daca ati depus cumva acest fond de rulment, din acesta vi s-a achitat intretinerea pe prima luna cand nu ati mai platit. Apoi pe lunile urmatoare asociatia nu a mai avut de unde lau de la dumneavoastra pentru ca fondurile dumneavoastra s-au epuizat si de platit nu ati mai platit nimic.