avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Raspunderea judecatorului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Raspunderea judecatorului

UN PRESEDINTE DE INSTANTA DACA DA O HOTARARE IMPOTRIVA UNEI LEGI IN VIGOARE , POATE FI TRAS LA RASPUNDERE ? SI DE CATRE CINE ?X-(
Cel mai recent răspuns: ContSters197431 , utilizator 13:48, 10 Martie 2011
ESTE VORBA DE LEGEA 175/2010
In primul rand puteti apela la o cale de atac impotriva hotararii, in cazul in care hotararea este susceptibila de vreo cale de atac.
Presedintele instantei poate fi tras la raspundere in cazul in care puteti face dovada la C.S.M. (Consiliul Superior al Magistraturii)
Interventie moderator
@octavian11
Va rog sa evitati scrierea cu majuscule, se interpreteaza ca strigati la noi!
Iertati scrierea cu majuscule . Pe viitor ma voi conforma , precum mi-ati spus . O zi buna .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de chemare in judecata DORINA1955 DORINA1955 1,DACA EU SUNT NEMULTUMITA DE O HOTARARE JUDECATOREASCA POT SA DAU IN JUDECATA JUDECATORUL RESPECTIV CEVA ASEMANATOR CU MALPRAXIXUL LA MEDICI CE CALE DE ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate motivare judecatori Gabriela12 Gabriela12 Buna ziua. Cum ma pot indrepta impotriva unui complet de judecata, deoarece daunele pe care mi le aduce aceasta sentinta sunt enorme?! Credeti-ma, au schimbat ... (vezi toată discuția)
Sesizare consiliul superior al magistraturii Nina1 Nina1 Am depus sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii impotriva unui magistrat. Care este procedura? CSM analizeaza aspectele prezentate in sesizare? Va ... (vezi toată discuția)