ocup postul de secretar dactilograf din oct 2010 pe nedidactic studii medii. intrebarea mea este : exista trepte de avansare, care sunt si in cat timp se ajunge de la una la alta. multumesc
Sunt incadrata ca secretar dactilograf debutant. As vrea sa stiu unde gasesc o grila de salarizare pentru personalul nedidactic, si care sunt gradele acestei functii pe care sa le pot parcurge(am inteles ca ar fi secret-dact debutant, apoi II si I) multumesc anticipat!
m-am lamurit, am sunat la directia finantelor publice si intr-adevar deducerea se acorda intreaga si dk ai lucrata doar o zi, cu conditia sa fie functia de baza.Insa contabila refuza sa imi primeasca sesizarea cum ca s-a gresit fisa fiscala, nu recunoaste ca ea a gresit si nu vrea sa ia masuri pt reglementarea situatiei....unde pot sa o reclam? ce organ este competent?????
nu am lucrat in alta parte si am venit sub 1000ron. mi s-a motivat ca avand un brut sub nivelul deducerii, respectiv 193 lei, nu mi se acorda deducere....
buna seara..am si eu o nelamurire URGENTA! m- am angajat pe 18 ale lunii, nu am lucrat pe parcursul lunii in alta perte, si in fisa fiscala pe luna respectiva nu mi s-a acordat nici un fel de deducere? e corect sau nu? si pe ce baza legala...va rog un raspuns urgent