avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu crestere copil

daca copilul meu se naste in mai 2012 si optez pentru 2 ani concediu ce indemnizatie primesc ? primul an 600 si 200 alocatie dar in al doilea an?
Cel mai recent răspuns: tzika , utilizator 15:08, 11 Ianuarie 2012
Primiti aceeasi indemnizatie pentru toata durata CCC .... minim 600 lei si maxim 1200 lei in cazul in care ati optat pentru un CCC de 2 ani ....
si alocatia de 200 ron se mai da in al doilea an?
Alocatia in valoare de 200 lei de acorda pana implineste copilul varsta de 2 ani ....
multumesc pt lamuriri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu indemnizatia pt. cresterea copilului bianca009 bianca009 Buna ziua din decembrie 2013 fac un an de cand m am angajat. Salariul meu brut este 1000 ron si ma intereseaza cum trebuie sa procedez daca vreau sa fac un ... (vezi toată discuția)
Ccc in cazul nasterilor suprapuse melcsy melcsy Buna ziua. situatia in care persoana care se afla cu primul copil in perioada de concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului in baza OUG nr. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copii nascuti din sarcina de tripleti chrisss81 chrisss81 Cuantumul indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului reprezinta 85% din media veniturilor nete realizate in ultimele 12 luni, insa, in functie de durata ... (vezi toată discuția)