avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Activitate mmary

Activitate mmary

Buna ziua, as vrea sa stiu ce pot sa fac daca tatal nu respecta programul de vizita, o tine intentionat mai mult, mentionez ca minora are 3 ani?As vrea sa stiu cum trebuie sa procedez,pt ca a trecut perioada in care puteam sa fac recurs. Va multumesc.
buna ziua, ce pot sa fac in cazul in care tatal nu respecta programul de vizita tine copilul mai mult la el si o ia fara sa-mi spuna?
se poate ataca in instanta hotararea legata de vizitarea minorului?
Discuție divort
in cat timp de la primirea hotararii judecatoresti trebuie legalizata?
Discuție divort
In cat timp de la primirea hotararii judecatoresti o pot legaliza?
Discuție divort
buna ziua, am si eu o intrebare este legal ca sotul meu sa-si scoata duplicat dupa certificatul de casatorie daca originalul exista?
Discuție divort
A avut loc procesul de divort de comun acord, iar el a fost se acord ca fata minora sa ramana cu mine, dar acum au venit pentru ancheta sociala si nu inteleg de ce acum. Mentionez ca initial mi-au venit 2 citatii una pentru martie si alta pentru mai dar in amandoua scria acelasi lucru erau citatii pentru divort.
Discuție divort
La cat timp de la procesul de divort se elibereaza hotararea?
Discuție divort
daca suntem amandoi de acord cu divortul, el este cel care a introdus actiunea de divort.....daca sunt de acord cu ce a cerut in cererea de chemare in judecata adica sa vada copilul care este minor mai este nevoie sa fiu reprezentata de un avocat la proces?
Discuție divort
daca suntem amandoi de acord cu divortul mai e nevoie sa fiu reprezentata de avocat la proces