avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

A avut loc procesul de divort de comun acord, iar el a fost se acord ca fata minora sa ramana cu mine, dar acum au venit pentru ancheta sociala si nu inteleg de ce acum. Mentionez ca initial mi-au venit 2 citatii una pentru martie si alta pentru mai dar in amandoua scria acelasi lucru erau citatii pentru divort.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 14:36, 23 Aprilie 2011
in caz de divort instanta se poronunta si asupra incredintarii minorilor si chiar daca parintii se inteleg este obligatorie ancheta sociala pentru interesul superior al minorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces incredintare - ancheta sociala la ambele parti ? Ecaterinaa Ecaterinaa Buna seara, In procesul pentru incredintarea minorului mamei, adica mie, paratul a declarat ca este \"de acord cu incredintarea minorei catre mama\". La ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna seara. As dori sa sriu cam cat dureaza un divort, daca in urma casniciei de 8 ani a rezultat si un minor. Acest divort nu este dorit de ambele parti. In ... (vezi toată discuția)
Buna seara. divort, incredintare bebelus Erika_Alessandra Erika_Alessandra Eu si sotul vrem sa divortam. Avem o fetita de 6 luni. Ce sanse am sa-mi ramana mie fetita , avand in vedere ca nu am nici un venit? (vezi toată discuția)