Am o intrebare referitoare la perioada de 3 ani de vechime in munca. Eu sunt administrator si asocit unic al unui srl, am terminat facultatea de drept si doresc sa urmez cursul de formare in profesia de mediator. Vroiam sa stiu daca se iau in considerare anii de cand sunt administrator al societatii la calculul celor 3 ani. Mentionez ca nu am carte de munca si firma are activitate.
Multumesc pentru raspuns. Aceleasi prevederi de aplica si in cazul in care o persoana este atat administrator unic cat si asociat unic intr-o societate cu raspundere limitata care nu a atins limita de la care se plateste impozit la stat? Ati putea sa precizati Legea pe care trebuie sa o consult in astfel de cazuri?
Multumesc anticipat pentru amabilitate.
Buna ziua,
sunt administrator unic al unei societati comerciale (fara contract munca).
In cazul in care voi ramane insarcinata voi putea beneficia de indemnizatia de crestere a copilului, avand in vedere ca nu as mai putea sa ma ocup de firma? Daca da ce conditii trebuie sa indeplinesc?
Multumesc!
multumesc mult de tot. o sa transmit mai departe mesajul. oricum fiind proaspat absolventa am inteles ca sunt unele avantaje daca ma angajeaza :) stiti cumva care ar fi acestea? stiu de faptul ca beneficiaza de o subventie de la stat timp de 3 ani...
Buna ziua! Am o intrebare la care nu am reusit sa gasesc un raspuns :) sper sa il gasesc aici. Eu am terminat facultatea de drept , deci sunt jurist, iar acum o firma vrea sa ma angajeze ca si consuntant pe baza unui contract de colaborare...eu din lege am inteles ca nu se poate...asa este? cineva de la firma ma intrebase daca pot ca si pfa sa ma angajeze pebzaza unui contract de colaborare sau daca imi fac un cabinet particular. pe mine m-a bagat in ceata cu intrebarea asta si am zis sa apelez la dumneavoastra. deci in concluzie: In ce conditii poate angakja o firma un jurist pe baza unui contract de colaborare?
va multumesc anticipat