Buna ziua ! Sotul meu va intra in postnatal pentru ca eu nu lucrez . Intrebarea mea este daca el este obligat sa si ia concediu sau sa faca vreun curs , inainte de nasterea copilului pentru a beneficia de indemnizatie . Sau se duce normal la serviciu pana nasc? Multumesc!
Buna ziua! Sotul meu are contract de munca de pe 25.09.2013 dar banuieste ca cei de la firma au inceput sa i plateasca taxele de pe 1.10.2013.eu sunt insarcinata. Si data probabila a nasterii ar fi 14.09.2014. Intrebarea este daca el beneficiaza de indemnizatie in ambele cazuri . Va multumesc!
i s-a oprit pensia deoarece ei spun ca nu mai e valabila hartia prin care a castigat grupa 1. el inca se judeca acum cu uzina. cei de la pensii au spus ca va trebui sa faca un alt dosar cand se va termina procesul. dar il va depune degeaba ptr ca nu mai e legea ref la grupe in vigoare si nu se va mai incadra. problema mea este de ce nu ramane acelasi dosar de anul trecut .si logic ar fi sa i se dea dupa legea veche chiar daca va face un nou dosar
multumesc pentru raspuns! tatal meu deja a luat pensie vreo 10 luni. abia acum cei de la uzina au anuntat la casa de pensii ca inca se mai judeca. el anul trecut a castigat procesul si pe baza acelei hotarari i s-a facut dosarul de pensionare. si acum i-a oprit pensia
buna ziua ! tatal meu a castigat un proces prin care se incadra la gr 1 anul trecut . a iesit la pensie desi avea doar 53 de ani . intre timp uzina a facut recurs si inca se judeca avand termenul in aprilie. dar ni s-a spus ca chiar daca va castiga nu-i va mai fi valabil dosarul de pensionare ptr ca nu mai este valabila legea grupelor . intrebare mea este urmatoarea. daca procesul a inceput in 2010 si se termina in 2011 caror legi se va supune? anul trecut cand a inceput procesul era in vigoare legea prin care iesea la pensie mai repede datorita grupei .