avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie concediu crestere copil

Buna ziua! Sotul meu are contract de munca de pe 25.09.2013 dar banuieste ca cei de la firma au inceput sa i plateasca taxele de pe 1.10.2013.eu sunt insarcinata. Si data probabila a nasterii ar fi 14.09.2014. Intrebarea este daca el beneficiaza de indemnizatie in ambele cazuri . Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: andreeakatrina , utilizator 17:10, 16 Ianuarie 2014
1. Daca veti naste in septembrie 2014 cele 12 luni eligibile pentru a beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) sunt octombrie 2013 - septembrie 2014.

2. Daca sotul a avut sau va avea venituri din salarii in aceste 12 luni va putea beneficia de indemnizatie pentru CCC.

3. Plata contributiilor nu este o conditie pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC.
Va multumesc mult! Deci chiar daca i au platit de la 1 octombrie tot ne incadram in cele 12 luni necesare. Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului a1exandra87 a1exandra87 Buna ziua! As dori sa ma lamuriti si pe mine cu niste informatii. Am lucrat 5 luni(din 1aprilie 2013- 1septembrie 2013) acum cateva zile am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil ladyly ladyly Buna ziua! Referitor la indemnizatia de crestere copil,as dori sa stiu daca beneficiez de indemnizatie daca am inceput un program de masterat de la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie elissar elissar Buna ziua,am si eu o intrebare,imi poate spune si mie cineva,daca eu in timpul cat am primit ultima transa de bani din indemnizatia primului copil 800 roni ,am ... (vezi toată discuția)