avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Activitate alexia22

Activitate alexia22

nu cred ca facea politia abuz......asta e au trecut 2 luni,mai am 2
Răspuns la discuția pensie alimentata
faceti o cerere pe care o depuneti la judecatoria de unde apartine copilul,nu va costa nimic,gasit pe net model pe care il adaptati la situatia dvs,nu e necesar avocat,dar daca stiti ca aveti sanse sigure de izbanda luati avocat si cereti cheltuieli de judecata la sfarsit.va doresc noroc
iti spun din proprie experienta,am avut accident in 2008,am pierdut contestatia in sept 2009,nu l-am predat,am circulat in continuare si in nov 2011 am primit acasa instiintare sa-l predau,in cazul in care nu-l predam eu figuram cu el suspendat si era mai rau,drept pt care m-am conformat,deci ,te gasesc si peste 2 ani si iti trimit instiintare acasa, [Editat],daca vrei sa scapi de grija asta,te duci de buna voie si-l predai si gata.oricum tot o sa-l predai,acum sau peste ceva timp.

[Obs. moderator: Va rog sa va argumentati raspunsurile, si ma refer la prevederi legale, si sa cititi si sa respectati pct. 2.2 teza finala din regulamentul de postare]
Răspuns la discuția Pensia alimentara
asa am sa fac la recurs,nu nu a fost tradus deoarece instanta nu a cerut.diurna in spaniola suna la fel ca in romana,din punctul meu de vedere,numai ca instanta a vazut "DIURNA" si nu am mai analizat in continuare...........
pai ce au facut partile cu 15000 de franci si 20000 de lei?
da,desirelia75.daca pe aceste documente scrie mare"DIURNA" te asigur ca instanta nici nu se va uita in ele,in procesul de pensie pt intretinere pt fiica mea,fostul meu sot a depus la dosar acte in limba spaniola care detaliau diurna/zi si plata/km,dar,doar pt ca se intitulau DIURNA nu u fost luate in considerare....
@gi_jane2,legile sunt facute pt oameni,pt a nu se pierde respectul oamenilor,in special pt cei care nu au constiinta,numai ca,la noi,legile sunt facute ca sa fie si noi nu facem nimic,nimeni nu se ridica sa lupte sa schimbe o lege din pura constiinta sau contra cost.as plati un avocat care sa lupte sa schimbe legea asta cu diurna,care in afara de conravaloarea hranei si a cazarii reflecta si nr de km parcursi,dar se ascunde sub titlul de diurna pt a nu fi impozitat.
am stabilit azi la banca:fostul sot este coplatitor,dar o buna prietena a mea este girant,ce se intampla daca nu mai platesc ratele?sau platesc doar una
va rog sa-mi spuneti de unde sa incep,care este baza legala a acestei spete.va multumesc
Răspuns la discuția Implicare ZERO
d-na nu va "smiorcaiti",dvs cereti drepturile copiilor dvs,insa nu va poate ajuta nimeni din cauza legislatiei,daca va intelege cineva ce poate face?poate cieva schimba legile astea tembele?sunt singurele legi gresite din tara asta?sunt multe cazuri ca ale dvs prin care ma includ si eu,numai ca la mine e putin diferit,eu muncesc mult,am 2 joburi,iar fata mea ma intreaba de ce trebuie sa stau atat de mult la serviciu,de ce nu stau mai mult acasa si pe mine ma doare sufletul.........