avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara

lucrez pe camion de mare tonaj fac extern si am diurna + salar.am 2 copi minori.cit pensie alimentara trebuie sa platesc?in cartea de munca sint incadrat cu salar minim.
Cel mai recent răspuns: alexia22 , utilizator 19:49, 10 Decembrie 2011
Va puteti intelege cu mama copiilor asupra unei sume care sa reprezinte parte pt intretinerea celor 2 copii ai dumneavoastra.
Instanta va stabili pana la 33% din venitul castigat din munca. Diurna nu intra in calcul, banii fiind destinati pt cazare si mancare
va multumesc.
adica 1000 si ceva de eur repr cheltuieli cu mancare si cazare pe luna pt un sofer de camion?el munceste doar pt sal minim ?sacrificiul lui este doar pt sal minim?va rog sa ma lamuriti
Teoretic nu-s 1000 euro pe luna, ca banii se iau doar pe zilele de cursa si nu sunt 30 de zile de extern pe luna. Mai departe, daca din acte rezulta un salariu minim..nu cred ca sunt prea multe de facut :( si nici nu stiu daca merita efortul.. pana la urma, daca e parinte, isi da seama si singur ca un copil nu creste cu 100( lei ) pe luna
am un salar minim pe economie + cite curse fac pe o luna...1 cursa dus intors=cam 3000 Km=300Euro....=pe luna maxim 3 curse...daca nu se strica masina evident.

Alte discuții în legătură

Marire pensie de intretinere MgcMarius MgcMarius Am un prieten divortat ce a fost chemat in judecata pentru marirea pensiei de intretinere ce in prezenta este de 500 de lei. Acesta lucreza sofer pe camion si ... (vezi toată discuția)
Urgent _salariul net luat in calcul pentru pensie alimentara tonica tonica Deoarece intentionez sa dau in judecata pe tatal copilului meu pentru pensie alimentara asi vrea sa stiu ce venituri intra in calcului salariului net. Sa fiu ... (vezi toată discuția)
Diurna calculata la pensia de intretinere a minorului friday_325 friday_325 Buna ziua, as dori sa stiu daca diurna obtinuta de un conducator auto de camion se include in veniturile la care se raporteaza calculul pensiei de intretinere ... (vezi toată discuția)