avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Activitate cretunatalia

Activitate cretunatalia

Discuție Legea17/2014
Pot sa imi vand terenul extravilan pfa-ului pe care l-am infiintat fara a trece prin legea 17/2014,adica eu persoana fizica sa-vand mie pfa
Răspuns la discuția uzucapiune
de acord, dar intreb in baza a caror acte platesc impozit pe cladire? este posibila varianta lor citez "in dosarul dvs nu exista niciun act doveditor precum ca sunteti proprietar".cum s-a facut schimbarea de rol? unde sa mai intreb?
Discuție uzucapiune
platesc impozit pe teren si cladire de 35 ani pe numele parintilor(acum decedati)dar nu am acte ,pamantul cumparandu-l cu chitanta de mana care s-a pierdut si vechiul proprietar nu mai e de gasit.Ce e de facut?
am facut un credit pentru o cunostinta,iar astazi am aflat ca nu si-a platit ratele si ca pe numele meu exista la judecatorie o Încuviinţare executare silită din anul 2009.Cum trebuie sa procedez ,vreau sa sting debitul si nu stiu valoarea,dosarul fiind preluat de o firma de recuperare?

multumesc
Discuție succesiune
S-a dezbatut succesiunea inainte de 2000 cand cadastrul nu era obligatoriu ,iar bunurile au trecut , prin cedarea celorlalte parti in favoarea mea. Problema este ca am omis sa inscriu actul la C.F, iar acum mi se cere cadastrul. Nu exista posibilitatea materiala pentru a se infaptui acest lucru.Intrebarea mea este "cine este acum proprietar,este valabila succesiunea fara cadastru?ce pot face?
Multumesc