avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea17/2014
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea17/2014

Pot sa imi vand terenul extravilan pfa-ului pe care l-am infiintat fara a trece prin legea 17/2014,adica eu persoana fizica sa-vand mie pfa
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 22:19, 24 Iunie 2018
Nu il puteti vinde pfa-ului. Persoana fizica si persoana fizica autorizata nu sunt doua persoane distincte. Ce puteti face, insa, este sa va prezentati la un notar public la care sa incheiati un act prin care sa includeti imobilul (aflat in patrimoniul persoanei fizice) in patrimoniul de afectatiune profesionala (care corespunde, intr-un fel, persoanei fizice autorizate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot vinde un bun personal catre i.i, ? sd6112 sd6112 Am o nelamurire. Va rog frumos sa ma ajutati. As vrea sa vand cateva bunuri personale catre o Intreprindere Individuala? Se poate? Daca nu se pot vinde, ... (vezi toată discuția)
Pfa poate sa aiba drepturi si obligatii fara sa-si constituie un patrimoniu de afectatiune ? LuchianSeb LuchianSeb Buna seara. Va rog spuneti-mi cateva pareri. Potrivit art. 20 (1) din OUG 44/2008 ,,PFA raspunde pentru obligatiile sale cu patrimoniul de afectatiune, daca ... (vezi toată discuția)
Ajutor! og. 119/2007? av.T.M. av.T.M. Buna. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta. Am contract ccomercial intre un SRL care vinde la un PFA si de la scadenta a trecut 1 an. Nu s-au emis facturi. ... (vezi toată discuția)